KineQuick stelt voor… Egide

Vandaag werkt Egide exact 1 jaar bij ons! Tijd om hem wat beter te leren kennen achter de schermen.
Vandaag werkt Egide precies 1 jaar bij KineQuick

Ik ben Egide Jans,  een jonge vijftiger, geboren en getogen in Genk.
Sinds 1994 woon ik in Lommel, samen met mijn echtgenote en 2 zonen. Onze lange, lage, blaffende viervoeter kunnen we uiteraard ook niet wegdenken uit ons gezin.

Ik kan enorm genieten van rustgevende momenten. Geef me een goed boek (Scandinavische thriller, …) en ik ben enkele uren stil. Ook wandelen in een mooi wandelgebied mag uren duren en ik kom steeds relaxed terug. Muziek (luisteren) zal ook altijd een belangrijk deel uitmaken van mijn leven.

Ik kom af en toe naar het werk met mijn Speed Pedelec. Heerlijk om de file voorbij te rijden en door de velden en bossen te racen. Ik raad het iedereen aan.

Een maal per week ga ik naar de avondschool om mijn Frans wat te verbeteren. Dat Frans kan ik wel gebruiken in mijn functie!

Heb je vragen rond KineQuick of KineQuick Connect, dan kan het gebeuren dat je mij aan de lijn krijgt. Ik tracht je vraag zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Het geeft me voldoening om KineQuick gebruikers te helpen bij het verder en beter werken met de software.

Onder het motto “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” voel ik me best wel goed binnen het team van onze helpdesk. Because life’s too short, don’t take it too seriously !

Egide Jans
Helpdesk medewerker
Gestart 11 maart 2019

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *