KineQuick stelt voor… Najat

Najat

NajatHallo, ik ben een zeer enthousiaste en nieuwe vertegenwoordigster bij Q-Top, maar heb meer dan 15 jaar ervaring in de sales van innovatieve oplossingen allerlei zoals software, machines, industriële verpakkingen. Bedrijven die bezig zijn met innovatie, trekken mij erg aan. Zo heb ik gekozen voor Q-Top als werkgever.

Mijn functie als sales bestond erin de noden van de klant te detecteren om de juiste oplossing aan te bieden in het heden, maar ook inzicht te krijgen in de uitdagingen van de toekomst waar bedrijven mee te maken krijgen. Zo heb ik regelmatig op maat oplossingen bedacht met klanten.

De laatste 8 jaar heb ik een schoenwinkel uitgebaat. Dat zorgt ervoor dat ik heel veel begrip kan opbrengen voor de kinesist die als ondernemer zijn tijd zo efficiënt mogelijk probeert te investeren. Iedereen is op zoek naar tijd en met de oplossingen van Q-Top die ik vertegenwoordig, hoop ik hierop een antwoord te geven.

Ik ben gepassioneerd door het leven en één van mijn passies is dansen, te verstaan Latin dansen. Dit is een leuke manier om de wens te vervullen “een gezonde geest in een gezond lichaam”. Daarnaast ben ik graag in mijn tuin bezig en met de opvoeding van mijn dochter van 16 jaar. Op mijn bucketlist staan natuurlijk nog andere zaken. Mijn levensmotto is Live,Laugh,Love.

Mijn job bestaat erin naar u te luisteren om u nog beter te kunnen helpen.  Dit doe ik niet alleen, ik doe dit samen met het hart van ons bedrijf namelijk onze helpdesk. Waar u altijd terecht kan voor dringende en minder dringende zaken. Uiteraard mag u mij altijd contacteren.

Ik kijk er naar uit u te mogen leren kennen.

Najat Touh
Vertegenwoordiger
Actief sinds april

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *