KineQuick stelt voor… Niels

Niels van den Eynde

Ik ben Niels Vanden Eynde, geboren in Lommel op 15 September 1988 en daar ben ik ook opgegroeid. Ik ben over het algemeen een rustig en introvert persoon. Ik ben niet echt een spraakwaterval en kan mij waarschijnlijk zelfs beter verwoorden in code dan in het Nederlands.

Van kleins af aan heb ik een passie voor computers. Vanaf de eerste keer dat ik achter een computer zat, wist ik dat ik er veel tijd op zou doorbrengen.

Ondanks het feit dat ik veel met computers bezig was ben ik pas vanaf mijn 20ste in contact gekomen met programmeren, omdat dit vroeger nog geen vak was op school. Mijn eerste job was als winkelbediende in supermarkt Delhaize, maar dat deed ik helemaal niet graag. Daarom ben ik een opleiding beginnen volgen om boekhouden te gaan doen. Dit bleek ook niet echt mijn ding te zijn maar tijdens deze opleiding heb ik ontdekt dat er ook lessen waren om Visual Basic te leren. En het is daar dat ik mijn passie heb gevonden voor programmeren.

Ik ben verder opleidingen beginnen volgen om te leren programmeren, en ook in mijn vrije veel aan zelfstudie gedaan. Ik heb mij sindsdien bijna dagelijks beziggehouden met programmeren. Vervolgens heb ik in een aantal jobs gewerkt en ben ik uiteindelijk bij Q-Top terecht gekomen.

Ik begin ’s morgens meestal om halfnegen en check eerst mijn mails waarna ik voor de rest van de dag verder werk aan het project waar ik momenteel aan bezig ben.

Mijn hobbies bestaan vooral uit gamen en programmeren. Ook kijk ik graag naar series en films en ik luister ook graag naar muziek, vooral progressive metal en Drum & Bass. Verder lees ik ook nog graag over wetenschap en technologie. Dit is in een notendop wie ik ben.

Niels Vanden Eynde
IT – programmeur
Gestart 18 maart 2019

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *