KineQuick stelt voor… Olivier

Olivier

OlivierMijn naam is Olivier Vandenbergh. Ik ben een vechter, dus opgeven staat niet in mijn woordenboek.
Sinds kort loop ik 40 jaar rond op planeet aarde waar ik geboren ben te Leuven en wonende te Herent.

Wat velen onder jullie niet weten is dat ik sportschool gelopen heb en al snel hadden Fysiologie en Anatomie geen geheimen meer voor mij. Ik kende het hele lichaam met Latijnse en Nederlandse benamingen vanbuiten. Mijn keuze was al snel gemaakt, ik zou kinesitherapeut / chiropractor worden.
Daar er plots een overgang van 3 naar 5 jaar kwam heb ik bewust de keuze gemaakt om hier niet in verder te gaan, maar om mijn andere kwaliteiten verder te ontwikkelen in Marketing , Public Relations , Toerisme en Hotel management .

Na in 2001 de schoolbanken te hebben verlaten ben ik nog geen maand later gestart als Gate en Check in Agent bij Virgin Express. Een leuke ervaring met veel jonge mensen, dus de feestjes volgden elkaar snel op. Tijdens deze periode werkte ik ook als promoboy in het nachtleven en ik bezocht hiervoor alle discotheken van het land. Al snel werd mij echter duidelijk dat ik het wat serieuzer moest aanpakken om het te maken en zo kwam ik terecht in de verkoop. Onderhandelen is immers tot op vandaag één van mijn grote troeven.

Ik ben in zowat alle medische takken actief geweest in de verkoop waaronder in de Cardiologie, in de dokterswereld en bij apothekers. Uiteindelijk heb ik toch mijn draai beter gevonden in de kinewereld waar ik sinds 2012 jullie Sales Manager van KineQuick ben.

Mijn dagelijkse taak bestaat uit het plannen van afspraken, om ervoor te zorgen dat jullie het juiste en  gemakkelijkste product op maat van jullie praktijk krijgen. Dit is slechts 1 aspect van mijn job, langs de andere kant ben ik ook jullie klankbord waarbij jullie als klant steeds centraal staan. Jullie kunnen bij mij terecht voor verschillende zaken, leuk of niet, er bestaat altijd een oplossing. Ik doe dan ook steeds mijn uiterste best om jullie als klant tevreden te houden, want negativiteit hoor ik niet graag !

Ik werk nauw samen met Vanessa en Alda, zij verdienen ook een pluim om steeds de administratie correct af te handelen van elke nieuwe klant. Ludo en Axel (en vroeger mijn maatje Ahmed) vangen alle bijkomende vragen op na mijn bezoek. Grote en complexe verwachtingen worden steeds besproken met Etienne, onze baas, die dan op zijn beurt de aanpassingen aanpakt en bespreekt met het IT-team .
Zoals jullie als klant altijd bij mij terecht kunnen , kunnen mijn collega’s dit evengoed.
Ikzelf werk van thuis uit, maar meestal zit ik in de wagen om bij klanten langs te gaan. Laat bij deze dus zeker even iets weten indien je graag wil dat ik eens binnen spring.

Nu nog een paar weetjes over mezelf 🙂
In mijn vrije tijd ben ik personal fitness coach, tennis leraar en geef ik massages waaronder magnetische massages, sportmassages, chacra hotstone en voetreflexologie.
Ik moet zeggen dat dit de laatste 2 jaar op een laag pitje staat aangezien ik alle weekends en vakantie in mijn bouwproject heb gestoken. Bouwen zit me in de vingers.
Snelheid is ook nog een passie van mij. Zo ben ik een tijdje testpiloot geweest bij Ford en als het zonnetje schijnt zit ik meestel met mijn jetboot op het water.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *