KineQuick stelt voor… Vanessa

Vanessa Léonard

Ik ben een Française die reeds lange tijd gemigreerd is naar België.

In 2000 ben ik uit Frankrijk vertrokken en heb ik enkele jaren in Nederland gewoond. Sinds 2004 woon ik in Vlaanderen, in Limburg om preciezer te zijn. Ik heb Nederlands geleerd (zonder lessen te volgen), wat geen lachertje was, maar waar een wil is is een weg. Dat zinnetje is mijn levensmotto. Niets is onmogelijk als je zelf voor de middelen zorgt om er te komen.

Wat mijn privéleven betreft. Ik ben reeds 17 jaar samen met mijn partner en we hebben 2 fantastische kinderen. Een zoon van 11 en een dochter van 8 jaar. Zij zijn tweetalig, hetgeen een ontegensprekelijk voordeel is als je in Vlaanderen woont. Zij merken dit nu al tijdens de lessen Frans. Ze hoeven zich niet zo in te spannen om goede cijfers te behalen voor dat vak.

In februari, zal ik 2 jaar aan de slag zijn bij Q-Top, het bedrijf achter KineQuick, als commercieel- en administratief bediende. Ik heb een zeer gevarieerde job en daar hou ik van. Ik geef informatie aan de kinesisten die interesse hebben in ons programma via de telefoon of via mail, ik verwerk de contracten van onze nieuwe klanten, de kortingen berekenen op bestaande contracten, ik maak ook de facturen op en af en toe maak ik eens een vertaling. Ik werk voornamelijk samen met mijn collega’tje Alda en wij zijn een goed team. Het lukt ons goed om de taken gelijkmatig te verdelen. Ik hou me voornamelijk bezig met het commerciële en Alda doet meer de boekhouding. Wat het commerciële betreft werk ik samen met mijn andere collega Olivier. Hij is onze vertegenwoordiger en is vaak op de baan naar bestaande klanten, maar ook nieuwe klanten.

Zo, dat is in een notendop wie ik ben en wat mijn functie inhoudt bij Q-Top. Indien jullie nog met vragen zitten beantwoord ik deze met plezier via de telefoon of via e-mail.

Vanessa Léonard

Vanessa Léonard
Administratie
Actief sinds 15 februari 2016

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *